Bij EasyAds is het mogelijk om te kiezen uit 3 verschillende type accounts, namelijk een standaard account, een uitgebreid account en een compleet account. 


1. Standaard account

Met het standaard account is het mogelijk om op de meest relevante verkoopkanalen te adverteren. In dit pakket zitten de grote Nederlandse verkoopkanalen. Zo is het mogelijk om te gaan verkopen via bol.com, te adverteren op Marktplaats Admarkt en gebruik te maken van onze gratis verkoopkanalen, zoals Google Shopping Free.  

Voor dit account doen wij graag de 1e setup, het data feed management en stellen wij bijvoorbeeld business rules voor je in. 

 

2. Uitgebreid account 

Door middel van ons uitgebreid account kun je gebruik maken van onze uitgebreide performance dashboard. Ook is het onder andere mogelijk om Google Shopping campagnes aan te maken en te beheren via EasyAds. Daarnaast kun je met het uitgebreid account ook adverteren op bijvoorbeeld Facebook en Google Shopping.

Voor dit account kijken we naast de setup van het account ook naar je advertentie-inhoud, prijzen en publicaties. Daarnaast kun je met dit account ook je producten verkopen via Ebay.nl

 

3. Compleet account

Met een compleet account heb je geen omkijken meer naar technische zaken en kun je ook internationaal gaan verkopen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van alle Europese verkoopkanalen van Amazon. Naast het verkopen op Amazon kun je ook adverteren op Amazon via Sponsered Products. Verder kun je ook gebruik maken van Beslist, 2ehands.be en 2ememain.be.

Met het compleet account kun je ook jouw verkopen op Marktplaats Admarkt in de gaten houden door onze cost control functie. Daarnaast is het ook mogelijk om automatisch content toe te voegen op bol.com en Amazon. Uiteindelijk zorgt dit voor meer verkopen via Amazon en verkopen via bol.com. Deze orders uit de verkoopkanalen kun je gemakkelijk terug vinden in je webshop door gebruik te maken van de orderkoppeling. Deze orderkoppeling is beschikbaar in het complete account. 


Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.