Het is mogelijk om jouw EasyAds account te upgraden. Op die manier kun je gebruik maken van meer verkoopkanalen en zou het bijvoorbeeld ook mogelijk kunnen zijn om internationaal te verkopen. Een downgrade van het account is eventueel ook een optie. Er zijn uiteindelijk 2 manieren om een down- of upgrade door te zetten.

1. Je kunt inloggen in het je account en vervolgens klikken op ‘Mijn account’. Vervolgens is het mogelijk hier het gewenste account te kiezen. Dit doe je door op het accounttype te klikken. Na het accepteren van de voorwaarden kun je jouw account aanpassen.

2. Ook kun je altijd contact met EasyAds opnemen om jouw account te up- of downgraden. Indien je jouw account zo willen aanpassen kun je een mail sturen naar support@easyads.eu of is het mogelijk te bellen naar 088 4800 800 (NL) of 078 480 508 (BE). Dan maken wij de aanpassingen voor je rond.

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.