Wil je jouw EasyWebshop webshop koppelen met EasyAds? Lees in dit artikel hoe je deze koppeling kunt maken. Hierdoor kunnen wij vervolgens je producten importeren uit je webshop.

1. Log in in je EasyWebshop account en ga vervolgens naar ‘Instellingen – Apps’ en installeer de EasyAds app. Op deze manier gaan we beginnen met het koppelen van je EasyWebshop winkel en je EasyAds account.

2. Klik vervolgens bij de geïnstalleerde EasyAds app op ‘Starten’.

3. Nu je de EasyAds app hebt gestart, kun je vervolgens klikken op ‘Productfeed genereren’. Kies hierbij de gewenste taal. Met deze productfeed kunnen wij jouw EasyWebshop shop koppelen met EasyAds.

4. Er wordt een URL link gegenereerd die je in EasyAds moet toevoegen. Kopieer dus de URL van de productfeed en ga naar Imports’ in je EasyAds account.

5. Klik bij ‘EasyWebshop’ op ‘Toevoegen’, geef de gegenereerde feed een willekeurige naam, plak de URL van de feed en klik op ‘Opslaan’.

6. Het koppelen van je EasyWebshop met EasyAds is gelukt. Wij gaan nu aan de slag met de set-up van je account en nemen contact met je op om je wensen te bespreken. Zo horen we graag van je op welke verkoopkanalen je jouw producten zou willen plaatsen.

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen. Daarnaast kun je hier meer informatie vinden over de koppeling tussen EasyWebshop en EasyAds