Wil je jouw WooCommerce webshop koppelen met EasyAds? Lees in dit artikel hoe je deze koppeling kunt maken. Hierdoor kunnen wij vervolgens je producten importeren uit je webshop.

1. Log in op EasyAds en ga vervolgens naar Imports. Vervolgens vind je hier de webshop ‘’WooCommerce’’. Klik op ‘Koppelen’.

2. Er verschijnt nu een aparte pop-up, klik op ‘Download plugin’ in deze pop-up.

3. Log in op WooCommerce en klik in de back-end van WooCommerce op 'Plugins' en 'Add new'.

4. Klik op ‘Upload plugin’.

5. Ga vervolgens naar 'Instellingen/Settings' en klik op ‘EasyAds’ voor het koppelen van je Woocommerce webshop met EasyAds. Op die manier kan EasyAds producten importeren vanuit je WooCommerce shop. Daarnaast is het ook mogelijk dat we via een orderkoppeling automatisch orders voor je aanmaken die je uit je verkoopkanalen realiseert.

6. Klik op 'Koppelen en nieuw account registreren' wanneer je nog geen account bij EasyAds hebt. Als je al wel een EasyAds account hebt kun je klikken op ‘Inloggen met bestaand EasyAds account’.

7. Je Woocommerce shop wordt nu gekoppeld met je EasyAds account. Wij gaan nu aan de slag met de set-up van je account en nemen contact met je op om je wensen te bespreken. Zo horen we graag van je op welke verkoopkanalen je jouw producten zou willen plaatsen.

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.