Wil je jouw Shoptrader webshop koppelen met EasyAds? Lees in dit artikel hoe je deze koppeling kunt maken. Hierdoor kunnen wij vervolgens je producten importeren uit je webshop. 
 

1. Log in op je Shoptrader webshop en ga naar ‘Configuratie – Algemeen - API’ om te starten met het koppelen van je Shoptrader webshop met EasyAds. 

 

2. Genereer vervolgens een nieuwe token met leesrechten.

 

3. Je hebt nu een nieuwe token gegenereerd via Shoptrader. Samen met de URL van je Shoptrader webshop kan je deze koppelen met EasyAds onder Imports - automatisch’. Op die manier kan EasyAds de producten importeren vanuit je Shoptrader webshop. Daarnaast is het ook mogelijk dat EasyAds via een orderkoppeling automatisch orders voor je aan maakt die je uit je verkoopkanalen realiseert.

 

4. Je Shoptrader webshop wordt nu gekoppeld met je EasyAds account. Wij gaan nu aan de slag met de set-up van je account en nemen contact met je op om je wensen te bespreken. Zo horen we graag van je op welke verkoopkanalen je jouw producten zou willen plaatsen. 


Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.