Wil je jouw Strato webshop koppelen met EasyAds? Lees in dit artikel hoe je deze koppeling kunt maken. Hierdoor kunnen wij vervolgens je producten importeren uit je webshop. 


1. Zoek de EasyAds app op in de Strato App store.

2. Installeer de app van EasyAds om te beginnen met het maken van de koppeling tussen Strato en EasyAds. Op die manier kan EasyAds producten importeren vanuit je Strato shop. Daarnaast is het ook mogelijk dat EasyAds via een orderkoppeling automatisch orders voor je aan maakt die je uit je verkoopkanalen realiseert.

 

3. Klik op ‘Koppelen en nieuw account registreren’ wanneer je nog geen account bij EasyAds hebt. Als je wel een EasyAds account hebt, klik dan op ‘Inloggen met bestaand EasyAds account’.

 

4. Je Strato shop wordt nu gekoppeld met je EasyAds account. Wij gaan nu aan de slag met de set-up van je account en nemen contact met je op om je wensen te bespreken. Zo horen we graag van je op welke verkoopkanalen je jouw producten zou willen plaatsen. 

 

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.