Wil je jouw MijnWebwinkel webshop koppelen met EasyAds? Lees in dit artikel hoe je deze koppeling kunt maken. Hierdoor kunnen wij vervolgens je producten importeren uit je webshop. 

 

1. Log in op Mijnwebwinkel en ga vervolgens in Mijnwebwinkel naar ‘Instellingen – API’ en klik op ‘Token toevoegen’. Op die manier begin je met het koppelen van je Mijnwebwinkel shop en EasyAds.

 

2. Selecteer als partner ‘EasyAds’ in de keuzelijst en klik op ‘Opslaan’.

 

3. Klik vervolgens op Toon token’ en kopieer de aangemaakte token vanuit Mijnwebwinkel. 

 

4. Log nu in in je EasyAds account en ga naar Imports. Klik bij ‘Mijnwebwinkel’ op ‘Toevoegen…’. Voeg vervolgens de token van Mijnwebwinkel toe  klik op ‘Opslaan’. Op die manier kan EasyAds producten importeren vanuit je MijnWebwinkel shop. Daarnaast is het ook mogelijk dat EasyAds via een orderkoppeling automatisch orders voor je aanmaakt die je uit je verkoopkanalen realiseert.


5. Je Mijnwebwinkel webshop wordt nu gekoppeld met je EasyAds account. Wij gaan nu aan de slag met de set-up van je account en nemen contact met je op om je wensen te bespreken. Zo horen we graag van je op welke verkoopkanalen je jouw producten zou willen plaatsen. 

 

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen Daarnast kun je hier meer informatie vinden over de koppeling tussen Mijnwebwinkel en EasyAds.