Wil je jouw Shopify webshop koppelen met EasyAds? Lees in dit artikel hoe je deze koppeling kunt maken. Hierdoor kunnen wij vervolgens de producten importeren uit je webshop.

1. Log in op Shopify en ga vervolgens naar ‘Apps’ en klik op ‘Manage private apps’. Op deze manier kunnen we beginnen met het koppelen van je Shopify shop en EasyAds.

2. Klik vervolgens op ‘Create new private app’.

3. Vul bij ‘Private app name’ de naam ‘EasyAds’ in. Op die manier weet je dat de feed voor EasyAds is bestemd.

4. Klik op ‘Show inactive Admin API permissions’ en kies ‘Read access’ voor ‘Products’. Wil je ook gebruik maken van de orderkoppeling van EasyAds? Kies dan ook ‘Read and write’ voor ‘Orders’. Klik vervolgens op ‘Save’. Met de orderkoppeling van EasyAds is het mogelijk dat je orders vanuit de verkoopkanalen direct terecht komen in je Shopify shop.

5. Ga nu naar ‘Imports’ in je EasyAds account en klik op ‘Toevoegen’ bij Shopify.

6. Kopieer de API key en het Password van de private app uit Shopify en plak deze in EasyAds.

7. Geef ook de webshop URL in van je Shopify webshop en klik op ‘Opslaan’.

8. Je Shopify shop wordt nu gekoppeld met je EasyAds account. Wij gaan nu aan de slag met de set-up van je account en nemen contact met je op om je wensen te bespreken. Zo horen we graag van je op welke verkoopkanalen je jouw producten zou willen plaatsen.

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.