Via de onderstaande stappen is het mogelijk om een koppeling te maken met Facebook en EasyAds:

1. Log in op je EasyAds account en ga vervolgens naar Verkoopkanalen.

2. Ga naar het verkoopkanaal van Facebook Dynamic Ads en klik op ‘Koppelen’. Op deze manier kunnen we starten met het koppelen van Facebook Dynamic Ads en EasyAds.

3. Er komt een pop-up tevoorschijn met daarin onder andere de feed-URL. Kopieer de feed URL uit deze pop-up.

4. Log vervolgens in op je Facebook account en maak een catalogus aan.

5. Selecteer als type ‘E-commerce’ om verder te gaan met de koppeling met Facebook.

6. Kies voor ‘Productinformatie uploaden’, geef vervolgens de catalogus een naam klik op ‘Maken’.

7. Kies in het linker menu voor ‘Gegevensbronnen voor producten’.

8. Klik vervolgens bovenin op 'Producten Toevoegen' en kies ‘Use Data Feeds’.

9. Kies ‘Een planning instellen’ en plak de gekopieerde feed-URL van de pop-up vanuit EasyAds in het veld in Facebook.

10. Kies een verwerkingstijd, een feed naam en de juiste standaardvaluta en klik 'Volgende'.

11. De koppeling met Facebook Dynamic Ads en EasyAds is voltooid. Vanaf nu kun je producten plaatsen op Facebook Dynamic Ads. Lees hier hoe je producten kunt plaatsen op Facebook.

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.