Via de onderstaande stappen is het mogelijk om op product niveau in te zien of je de buy box wint op bol.com via EasyAds. Een vereiste is wel dat de producten geplaatst zijn op bol.com via EasyAds.

 

1. Log in op EasyAds en ga naar het Dashboard

 

2. Filter op het kanaal bol.com door in het Dashboard op ‘Filter op kanaal’ te klikken.

 

3. Via de ‘Filter op status’ filtering kun je voor het gemak een overzicht krijgen van de actieve producten op bol.com. Klik vervolgens op ‘Zoeken’.

 

4. Je actieve artikelen komen op dit moment naar voren, je vind bij de rij ‘Koopblok’ de winnaar van het koopblok. Dit kan jij zelf zijn, maar het is ook mogelijk dat een concurrent de buy box heeft gewonnen.

 

Heb je nog weinig ervaring met het verkopen via bol.com? Of kun je de tijd niet vrij maken om je producten op bol.com te beheren en te optimaliseren? Graag helpt EasyAds jou hiermee. Door middel van de Marketplace Managed Service van EasyAds, onderhouden, beheren en optimaliseren onze Marketplace specialisten jouw advertenties. Dit doen wij op basis van een analyse van de product selectie, een strategisch plan van aanpak en een selectie van zoekwoorden. Samen zorgen wij ervoor dat je onder andere meer buy boxes wint op bol.com.

 

Tip! Lees ook onze blog om tot meer inzichten te komen met betrekking tot het verkopen op bol.com

 

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.