Via de volgende onderstaande stappen kun je jouw producten via EasyAds plaatsen op het verkoopkanaal eBay. Let wel op dat een koppeling met dit verkoopkanaal een voorwaarde is om te beginnen met het verkopen via eBay.

 

1. Log in op EasyAds en ga naar het Dashboard. Hierdoor kunnen we beginnen met het plaatsen van je producten op eBay via EasyAds.

 

2. Filter op het kanaal eBay door te klikken op de optie ‘Filter op kanaal’

 

3. Door te filteren op de status via ‘Filter op status’ kun je de status van je producten inzien op eBay. Als het de 1e keer is dat je de producten aanbiedt op eBay kun je filteren op de status ‘Geïmporteerd’. Om vervolgens je producten te toe te voegen aan eBay, klik dan op het ‘Wolk’ icon en klik daarna op ‘Plaatsen’

 

 

Binnen 24 uur verschijnen de producten in je eBay account, en kun je gaan beginnen met het verkopen via eBay. Je kunt de bestellingen via eBay stimuleren door handmatig de producten in eBay nog extra te optimaliseren. Denk hierbij aan het extra vullen van je velden, keyword research en het invoeren van relevante zoektermen. Op deze manier krijgen je producten een boost in de vindbaarheid. Heb je echter geen tijd om dit allemaal handmatig te doen, bekijk dan eens onze mogelijkheden wat betreft de eBay Marketplace Managed Services. 

 

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.