Door middel van de onderstaande stappen is het mogelijk om je producten via EasyAds te plaatsen op het verkoopkanaal Beslist. Let wel op dat een koppeling met dit verkoopkanaal een voorwaarde is om te beginnen met het verkopen via Beslist. 

 

1. Log in op EasyAds en ga naar het Dashboard. Hierdoor kunnen we starten met het plaatsen van de producten op Beslist. 

 

2. Filter op het kanaal Beslist door te klikken op de optie ‘Filter op kanaal’

 

3. Door de filtering ‘Filter op status’ toe te passen kun je de status van je producten op het verkoopkanaal van Beslist inzien. Als het de 1e keer is dat je de producten aanbiedt op Beslist, filter dan op de status ‘Geïmporteerd’. Vervolgens kun je deze producten plaatsen op Beslist door op het ‘Wolk’ icon te klikken en de producten te ‘Plaatsen’ op het verkoopkanaal. 

 

 

Binnen 24 uur verschijnen de producten in je Beslist account, en kun je van start gaan met het verkopen via Beslist. Om de bestellingen via Beslist te stimuleren kun je handmatig je CPC’s instellen op Beslist. Hier kun je op categorieniveau, je biedingen aanpassen. Echter is hier een dagelijkse monitoring en een wekelijkse optimalisatie wel een vereiste voor een succesvolle CPC campagne. Heb je hier geen tijd voor of geen ervaring mee? Dan is het ook mogelijk om dit uit handen te geven aan de Beslist specialisten van EasyAds. Vraag hier naar de mogelijkheden van de Beslist Marketplace Managed Service. 

 

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.