Door de onderstaande stappen is het mogelijk je producten via EasyAds te plaatsen op de verkoopkanalen 2ehands.be en 2ememain.be. Let wel op dat een koppeling met deze verkoopkanalen een voorwaarde is om te beginnen met het verkopen via 2ehands.be en 2ememain.be. 

 

1. Log in op EasyAds en ga naar het Dashboard. Hierdoor kunnen we snel beginnen met het plaatsen van je producten op 2ehands.be en 2ememain.be via EasyAds.

 

2. Filter op het kanaal 2dehands.be of 2ememain.be door te klikken op de optie ‘Filter op kanaal’

 

3. Door de filtering ‘Filter op status’ te gebruiken, is het mogelijk om de statussen van de producten in te zien op de verkoopkanalen 2ehands.be en 2ememain.be. Als het de 1e keer is dat je de producten aanbiedt op 2ehands.be en 2ememain.be kun je filteren op de status ‘Geïmporteerd’. Om vervolgens deze producten te plaatsen op de kanalen, klik je op het ‘Wolk’ icon en klik vervolgens op ‘Plaatsen’

 

 

Op dit moment staan je producten op 2ehands.be en 2ememain.be en kun je beginnen met het verkopen van je producten op 2ehands.be en 2ememain.be


Tip! Om bestellingen te realiseren op deze verkoopkanalen is het van belang om vindbaar en zichtbaar te zijn. Lees hier hoe je de vindbaarheid van je producten op 2ehands.be en 2ememain.be kunt stimuleren via EasyAds. 

 

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.