Via de onderstaande stappen is het mogelijk om je producten te plaatsen op het verkoopkanaal Martkplaats Admarkt via EasyAds.

 

Let op! Voordat je het de producten plaatst op Marktplaats Admarkt dien je een koppeling te hebben met dit verkoopkanaal.

 

1. Log in op EasyAds en ga naar het Dashboard. Op die manier kunnen we beginnen met het plaatsen van je producten op Marktplaats Admarkt via EasyAds.

 

2. Filter op het kanaal Marktplaats.nl door te klikken op de optie ‘Filter op kanaal’

 

3. Om je producten te plaatsen op Marktplaats Admarkt is het gemakkelijk om te filteren op de status ‘Geïmporteerd’, via de filter ‘Filter op status’. Om vervolgens deze producten te plaatsen op Marktplaats Admarkt, klik je op het ‘Wolk’ icon en klik vervolgens op ‘Plaatsen’. Door deze actie plaatst EasyAds de producten in je gekoppelde Marktplaats Admarkt account.

 

 

Op dit moment staan je producten op Marktplaats Admarkt en kun je beginnen met het verkopen van je producten op Marktplaats Admarkt


Tip! Het is van belang dat je producten zichtbaar zijn op Marktplaats Admarkt. Lees hier hoe je de vindbaarheid van je producten op Marktplaats Admarkt kunt stimuleren via EasyAds.


Om de bestellingen via Marktplaats Admarkt te stimuleren kun je handmatig je CPC’s instellen voor dit verkoopkanaal. Hier kun je op diverse niveaus je biedingen aanpassen. Echter is een dagelijkse monitoring en een wekelijkse optimalisatie wel een vereiste voor een succesvolle campagne. Heb je hier geen tijd voor of geen ervaring mee? Dan is het ook mogelijk om dit uit handen te geven aan de Marktplaats specialisten van EasyAds. Vraag hier naar de mogelijkheden van de Beslist Marketplace Managed Service. 

 

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.