Het is mogelijk via de onderstaande stappen jouw producten te plaatsen op de gratis verkoopkanalen van EasyAds. Denk bij de gratis verkoopkanalen bijvoorbeeld aan Marktnet.nl en Aanbodpagina.nl, maar ook aan het gratis Google Shopping-tabblad. Let wel op dat een koppeling met deze kanalen een voorwaarde is om te beginnen met het verkopen via de gratis verkoopkanalen.

1. Log in op EasyAds en ga naar het Dashboard. Hierdoor kunnen we beginnen met het plaatsen van je producten op de gratis verkoopkanalen.

2. Filter op het gewenste gratis verkoopkanaal via de optie ‘Filter op kanaal’

3. Om je producten live te zetten op het gewenste verkoopkanaal kun je filteren op de status ‘Geïmporteerd’. Om vervolgens deze producten te plaatsen klik je op het ‘Wolk’ icon en klik vervolgens op ‘Plaatsen’.

De producten zijn nu geplaatst op het gewenste gratis verkoopkanaal, waardoor je kunt beginnen met verkopen op het kosteloze kanaal

Tip! Lees in onze blog meer over het gratis ontvangen van clicks vanuit het Google Shopping-tabblad.

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.