Nu het aanmeldproces in afgerond wil je natuurlijk zo snel mogelijk beginnen met het verkopen via bol.comAmazonGoogle Shopping of onze andere aangesloten verkoopkanalen. Echter zullen wij eerst de set-up van je account in orde moeten maken. Dit houdt in dat wij de producten uit je webshop moeten uit lezen. Vervolgens worden deze producten aan de juiste categorieën per verkoopkanaal toegevoegd. Op deze pagina vind je meer informatie over het categoriseren van je producten.

 

Na het categoriseren van je producten gaan wij de laatste stap in van de set-up, namelijk het data management. Dit betekent concreet dat wij jouw feed uitlezen en ervoor zorgen dat wij alle juiste regels goed doorzetten in het Dashboard van EasyAds. Uiteindelijk worden deze regels weer doorgezet naar de gewenste verkoopkanalen. Wij streven er naar om dit proces binnen 1 werkdag af te ronden. 

 

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.