Als de status ‘Wordt verwerkt’ wordt weergegeven, is ons systeem bezig jouw handeling te verwerken. Duurt deze verwerking te lang? Probeer dan eens de onderstaande tips:

- Refresh de pagina. Hierdoor laat de nieuwe pagina de meest actuele status zien.

Schakel je Adblock uit. Dit zorgt ervoor dat wij jou de meest actuele status kunnen laten inzien.

- Gebruik Google Chrome als browser. De ervaring leert dat deze browser het meest effectief is met betrekking tot het inzien van de juiste status.

Heb je vragen of kunnen wij ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op of lees hier hoe we je kunnen helpen met de overige vragen.